Det danske sprog er fyldt med sjove og finurlige vendinger, som vi alle kender og elsker. Det kan både være ordsprog, talemåder, men også udødelige replikker og citater fra danske film og TV-serier. Det kunne for eksempel være et af Egon Olsens mange legendariske citater, eller Maude fra matador, der går op og lægger sig, fordi hun bliver presset eller stresset. Hos citatplakat.dk kan du få et af disse mange citater på en plakat, få det rammet ind og hængt op på din væg. Du kan nemt finde dit yndlingscitat på din hjemmeside, og kan udvælge hvilken væg det skal hænge på, mens du venter på, at plakaten kommer hjem.  

Ikke kun filmcitater 

Hos citatplakat.dk finder du ikke kun filmcitater og lignende. Du kan også finde plakater med ordbogsdefinitioner af eksempelvis mor eller far, som indeholder sjove og underholdende definitioner som man nok ikke finder stående i ordbogen på helt samme måde. 

På hjemmesiden finder du mere end 2000 flotte og unikke plakater, der med garanti vil pynte i dit hjem og i din indretning. Hvad end du er til simple plakater med tekst på eller store plakater med motiver og massere af farver, så vil du med garanti finde en hel masse plakater der vil falde i din smag! Især hvis du kan lide humoristiske vendinger og sjove ordspil. Plakaterne kan også fungere som samtalestartere, hvis du har venner på besøg, og i ikke helt ved hvordan i skal få isen brudt.  

Især filmcitaterne kan være gode at bryde isen med, da de ofte kommer fra film som vi alle sammen har set. Det kunne for eksempel være Blinkende lygter, Olsen Banden, Matador eller en anden af de mange andre danske film som vi alle kender og elsker. Så find en sådan plakat hos Citatplakat. 

En plakat der er simpel, flot, unik og sjov  

Plakaterne du finder hos citatplakat.dk er mange ting. De læner sig alle op af det samme simple og minimalistiske design, som fungerer og passer ind i langt de fleste indretninger. De skaber en balance mellem det humoristiske og dekorative, som fungerer super godt, uden at det går hen og bliver useriøst, barnligt eller upassende. Denne balance skaber et let og hjemligt udtryk, når først du får plakaten i ramme og op og hænge på din væg. Plakaterne er også unikke i deres simple udtryk og giver en unik twist til dit hjem.   

Med en plakat fra citatplakat.dk får du en plakat, der vil give dig et smil på læben mens du står og brygger din morgenkaffe, og som vil lægge op til en masse sjove og gode samtaler mellem dig og dine venner når du har besøg.  

Priserne er til at betale, men afhænger i stor grad af plakatens størrelse og hvilken plakat der er tale om. Generelt, så ligger priserne på omkring 350 kroner for en stor plakat og 200 for en lille. Men du kan også nemt finde plakater der koster helt ned til 150 kroner. De ligger altså i et prisleje, hvor langt de fleste kan følge med. 

Få en sjov, flot og unik plakat på din væg fra Citatplakat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *