Har jeres virksomhed en frokostordning? Det kan have mange positive effekter at have sådan en god ordning med firmafrokost og der er rigtig mange lækre cateringfirmaer der kan levere velsmagende og nærende mad til dine kollegaer eller ansatte. Derfor kan det både være en god ide at foreslå firmafrokost til en chef eller hvis du er chef foreslå dine ansatte om I skal have en ordning med firmafrokost.  

Hvor skal maden komme fra? 

Nu større by virksomheden er beliggende i, nu flere steder kan man vælge imellem når man skal finde frem til firmafrokost. Dog behøver firmaet ikke nødvendigvis at have kontor inde i selve byen. Hvis firmaet ligger i omegnen af København vil de steder der levere til København ofte også levere til områderne i nærheden. Du kan eksempelvis vælge at få firmafrokost København hos Ryde Gastronomi. De kan ofte levere frokost til firma både i og omkring København.  

Hvis I er lidt i tvivl om hvilket sted der bedst vil passe jeres smag, så kan man nogle gange få lov til at afprøve den firmafrokost som restauranten eller cateringfirmaet tilbyder. Efterfølgende kan man så tage stilling til om det er en ordning man vil fortsætte med at modtage.  

Skab rum for fællesskab   

Det positive ved at have en frokostordning er at det blandt andet giver de ansatte mulighed for at bruge tid med deres kollegaer. De holder pause samtidig, for maden bliver serveret i et vis tidsrum, hvorimod individuel frokost kan spises fordelt ud på dagen. Fælles frokost kan også give mulighed for at snakke og hygge sig over frokosten. En fælles frokost kan være med til at styrke sammenholdet og den stemning der er på arbejdspladsen. Hvilket kan være med til at skabe et godt arbejdsmiljø fordi alle føler sig indkluderet og som en del af fællesskabet.  

God frokost giver ny energi  

Derudover er man sikker på at alle medarbejdere får en god, sund og nærende frokost. På den måde får alle den samme mulighed for at få tilført ny energi, så de kan tage fat på resten af arbejdsdagen. Det er jo netop ikke hver dag at alle medarbejdere har mulighed for at lave en lige god madpakke til sig selv. Men når den ansatte ikke sørger for ordentlig frokost til sig selv, kan det gøre det svært for vedkommende at yde sit bedste på arbejdet. Uanset hvad vil firmafrokost der kommer udefra nok være bedre end det man vil kunne lave hjemmefra. Med en ordning med firmafrokost i København vil man få friske salater, varm mad og det hele vil være hjemmelavet. Der vil være et udvalg som man aldrig vil se i en madpakke. Maden vil være valgt udfra hvad der er lækkert og nærende, ikke ud fra hvad der er nemt at forberede og tage med i en Tupperware. Både det at skabe en god stemning blandt medarbejderne og det at alle får en god og nærende frokost som giver fornyede kræfter, gør at de ansatte har de bedst mulige forudsætninger for at yde deres bedste mens de er på arbejde. Hvilket bidrager til at det går godt for hele firmaet.  

Har I fælles frokost?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *