Efter et år hvor fester nærmest ikke var en ting, er du langt om længe blevet inviteret til en fest igen. Invitationen er ikke så dybdegående i forhold til tema eller anledning, men du ved at det er en kostumefest. Nu står du så i det klassiske dilemma omkring hvad du skal tage på?  

Det dilemma bliver dog større når det netop er et kostume. For ikke nok med at du ikke nødvendigvis har noget i din garderobe, som tiltaler eller inspirerer dig. Du har decideret ikke nogen form for udklædning liggende til anledningen. 

Jagten på inspiration 

Når det kommer til at vælge det perfekte kostume, så er der mange steder at gå hen for at specificere sin ønskede udklædning. Det interessante ved kostumer er hvordan man kan lade det være præget af sin egen personlighed og interesse. Har du en særlig interesse eller en ting der virkelig bare er dig, så prøv at se om du kan gøre det til en del af et kostume.  

Det kan være at du har haft en tegnefilmsfigur som har fulgt dig gennem livet. Måske har du et stort idol som du ser op til, som du kunne forestille dig være sjovt at klæde sig ud som. Dit kostume kan også være din egen tolkning af en karakter fra en af dine yndlingsbøger.  

Mulighederne er som sådan bredde, men det kan også være det der er med til at gøre det svært. Et valg er også et fravalg, som man siger, og man vil gerne have det absolut bedste man kunne vælge mellem. 

Her kan man prøve at gå i udklædningsbutikker. Fordelen ved dette vil være at du netop får hele sæt, enten som du kan leje eller købe. Der er samtidig en professionel som kan give dig gode råd til at booste dit kostume så det får en prik over i’et. 

Spørg de involverede 

At spørge andre gæster hvad de tager på til festen, er ikke en dårlig idé. Det første skridt vil formentligt være at spørge værtsparret. Ikke nok med at du kan få af vide hvilket tema de selv har i tankerne til deres kostumer, men de har måske indsigt i hvad flere vælger at være. 

Sådan en undersøgelse kan også gøre underværker hvis du allerede har en idé om hvilken retning dit kostume skal gå hen. Skal det være indenfor et mere uhyggeligt tema, og du hører at tre af gæsterne kommer som mumier, så kan du overveje om du vil være en del af gruppen? Du kan også vælge at det skal falde mere i det ægyptiske tema, så det minder om deres uden at være præcis det samme. 

Ved at vide hvad de andre gæster klæder sig ud som, så får du i hvert fald en retningssans når du skal vælge dit kostume. Du får kategorier og potentielle temaer, som kan lede dig på rette vej. Nogle af gæsterne kan måske endda hjælpe dig hvis de har købt for meget af makeup eller accessories.  

Skal til fest: hvad skal jeg være?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *