Det er i de seneste par år blevet mere og mere populært at spille padeltennis i Danmark. Det fylder mere hos mange og der skyder nye baner op rundt i hele Danmark. Det er altså en sport i rivende udvikling. Det betyder selvfølgelig også, at der er mange nye spillere, som skal ud og kigge efter nyt udstyr for at stå skarpt til sine padelkampe. Padeltennis minder meget om tennis, men banen her er blot mindre herudover er der også glas rundt om banen, som fungerer som en bande. Køb padelbat hos Sporthouz.

Materialer og overflader på et padelbat

Et padelbat kan grundlæggende deles op i tre forskellige lag. Der er rammen, overfladen og kernen. Man ser de største forskelle hos de forskellige bat på deres ramme og deres overflade. Det er meget vigtigt, at man vælger et bat i det rigtige materiale. Materialet skal være meget holdbart, da et bat sagtens kan møde mange hårde slag, som vil give mærker og skrammer. Det er derfor ærgerligt, hvis battet hurtigt går i stykker fordi materialet ikke er holdbart nok. Det er derfor en god ide at købe et bat i god kvalitet for at man kan bruge det mange år frem og derved slipper for at skulle købe nyt bat hele tiden.

Stort og bredt udvalg

Der findes et meget stort og bredt udvalg af forskellige slags padelbat. Det findes i forskellige materialer, som så også vil være bestemmende og have en indflydelse på prisen af et bat. Man kan få bat i materialer såsom carbonfiber, granit eller også glasfiber. Det, de har tilfælles er, at det alt sammen er lette materialer, hvilket er smart, når man skal kunne bevæge sig hurtigt frem go tilbage med battet under kamp. På den måde slipper man også for at skulle bruge for mange kræfter på at flytte battet rundt på banen.

Find det bat der passer bedst til dig

Det er en god ide, at man sørger for at finde det bat, som passer bedst til en selv og til ens niveau og erfaring med spillet. Det kan være en god ide, at vælge et let bat, hvis man er ny til spillet. Det skal man for at kunne flytte battet nemt, samtidigt kan man dog ikke få helt lige så meget fart på, som man ellers ville. Dette gør dog ikke det helt store i starten, da man lige skal lære spillet og kende.

Du må ikke glemme det andet udstyr til padel

Det er vigtigt, at man ikke glemmer det andet udstyr, når man spiller padel. Et bat er helt klart det vigtigste, men man må ikke glemme at købe gode bolde til at spille med. Herudover kan det også være en super fin ide at have handsker til de kolde dage eller en cap til at skygge for solen, når den er fremme. Det handler nemlig om at skabe de bedste betingelser for en selv, som gør at man kan spille bedst og have det sjovt når man er til padeltennis.

Det her skal du vide inde du køber et padelbat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.