Ønsker du at få mere information angående annoncering på Hverdagens Glæder – så er du kommet til det rigtige sted. Uanset om du ønsker mere viden om, hvordan vi forholder os til annoncering, eller ønsker at blive en fast samarbejde, kan du finde dine svar på denne side.

Vi hos Hverdagens Glæder er meget åbne over for annoncering på vores website. Vi ser det som en stor fordel, hvis virksomheder ønsker at promovere sig på vores site og nå ud til alle vores skønne læsere. Når det så er sagt, så er der en række forholdsregler vi tager os, således vores platform ikke blot bliver en annonceringskanal. Du kan læse dem her:

  • Troværdig. Troværdighed er et nøgleord, når det kommer til annoncering hos Hverdagens Glæder. Vi ønsker, at alle vores samarbejdspartnere som ønsker at annoncere på vores platform, sælger troværdige produkter, som kan gavne vores læsere positivt. Vi ønsker at kunne levere det bedste indhold til vores læsere, og det kan vi kun leve op til, hvis annonceringen på vores platform stemmer overens med vores læseres interesser og holdninger. Derfor vil vi altid nøje gennemgå de produkter- eller services, som der ønsker reklameret for før vi takker ja til et samarbejde.
  • Holdbarhed. Holdbarhed menes der ved, at vi ønsker udelukkende at have længerevarende samarbejder. Det ønsker vi blandt andet for at opnå første punkt på denne liste – nemlig troværdighed. Vi er af den overbevisning, at jo længere et samarbejde er, jo bedre bliver det. Vi er kun interesseret i at spendere vores tid og platform på virksomheder, som ligeledes ønsker at investere i os.

Det var blot to af vores mange punkter, som vi gennemgår, når vi kigger på samarbejdspartnere, der ønsker annoncering.

For dig som læser

For dig som læsere, har vi naturligvis også noget information til. Vores største mål når det kommer til Hverdagens Glæder, er at skabe så relevant indhold for dig som mulig. Derfor ønsker vi altid at have en dialog med vores læsere, når det kommer til annoncering. Hvis du nogensinde får noget på hjertet, som du ønsker at dele med os, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid meget konstruktive, når det kommer til ris og ros, og tager imod med kyshånd.

Vi kan udelukkende komme i mål med vores mission om at være danskernes fortrukne nyhedsmedie, hvis vi konstant udvikler os. Og det er ikke muligt uden dig som er fast læser på vores platform – så tak for din respons, det kunne ikke være muligt uden din hjælp.