Kunne du tænke dig at lære os at kende?

Vi hos Hverdagens Glæder ønsker at have en tæt dialog med alle vores mange læsere. Derfor har vi lavet denne side, så du altid ved, hvem der sidder bag skærmen.

Hvis du skulle have nogen spørgsmål angående nogen af vores artikler, om teamet bag eller noget helt tredje, så er du mere end velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores medarbejdere.

ceo

Martin Wintherberg

Administrerende direktør

Martin er co-founder af Hverdagens Glæder og står for den primære drift af websitet.

Martin har mange års erfaring med E-commerce blandt andet hos Coop, DVS og Hverdagens Glæder er seneste skud på stammen.

Målet med Hverdagens Glæder er at skabe et forum med fuld gennemsigtighed og blive danskernes fortrukne nyhedsmedie – meget ambitiøst, men vi tror på, at det kan lade sig gøre.

Christina

Christina Lund Archer

Marketingchef

Christina er ligeledes co-founder af Hverdagens Glæder og har derfor været her fra den spæde start.

Christina er relationsskaber og passer derfor perfekt ind i rollen som marketingchef, da hun sørger for at skabe et tillidsbaseret samarbejde med alle vores kunder og andre interessenter.

Christina har læst sin kandidat ved Aarhus Universitet, hvor hun lærte at mestre kommunikation i alle dens former.

Resten af kontoret nyder Christinas altid varme jeg og høje humør.

Signe Mol Jensen

Praktikant, alt-mulig-kvinde

Signe er vores højtelskende praktikant. Signe er ikke hvad man typisk forbinder med en praktikant – Signe er nemlig med inde over alle processer, der sker hos Hverdagens Glæder.

Signe er i gang med sin bachelor på RUC, hvor hun læser til kommunikation. Signes store drøm er at være en del af et udfordrende miljø, hvor der er højt til loftet.

Signe er som sagt med inde over alle Hverdagens Glæders processer, så uanset om du er en samarbejdspartner, en ekstern journalist eller noget tredje, så vil du højest sandsynlig være i dialog med Signe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.