Til store arrangementer som festivaler og koncerter bliver der lejet toiletvogne af dem, der står for opsætningen. Toiletvogne kan lejes af forskellige firmaer og bliver både lejet ud til privatpersoner og til erhverv. Der findes forskellige typer af toiletvogne på det danske marked. Du kan både få vogne der skal tilsluttes vand og kloak samt vogne der har hele pakken. Omgivelserne er dermed grundlaget for hvilken type vogn du har behov for. Det er altid en god ide at kontakte flere firmaer, så du kan høre hvad der er af muligheder for leje.

Sammenlign toiletvogns udlejere 

Det er en god ide at høre hvad der følger med når du lejer toiletvogne hos forskellige firmaer. På denne måde kan du sammenligne priser og lejemål og dermed tage stilling til hvad der bedst kan svare sig. Prisen på leje af vogn afhænger af flere faktorer. Det kommer bl.a. an på hvor lang en lejeperiode du har behov for, hvor mange toiletvogne du skal bruge samt om der skal være håndvask med eller ej. Toiletvogne skal være i orden således, at folk har lyst til at benytte dem. Derfor skal du vælge et firma som har fået gode anmeldelser fra andre kunder, så du ved, at de leverer toiletvogne i god kvalitet.

Hvad skal indgå i lejen?

En toilet vogn kan se ud på forskellige måder alt efter hvor mange du har behov for. En vogn kan bestå af f.eks. to, fem eller 8 toiletter. Jo flere toiletter der er pr. vogn, jo dyrere vil lejen også være. Det er meget individuelt om lejeren vælger at tilkøbe forsikring på vognene i tilfælde af at der skulle ske noget under lejeperioden. Hvis du vælger forsikringen, så er du sikre hvis der skulle ske noget med vognene. De skal leveres tilbage i den samme stand som de bliver modtaget. Du skal også tage stilling til om der skal være slutrengøring med i prisen. Vælges denne ydelse, skal du ikke sørger for at de er pæne ved tilbageleveringen. 

Tilbud på leje 

Du kan sagtens indhente tilbud på leje af toiletvogne uden at takke ja til tilbuddet. Et tilbud kan gøre dig klogere på hvad det koster. I forbindelse med renovering i private hjem kan det være nødvendigt med leje af en vogn eller indenfor erhvervslivet hvis nogen skal arbejde på en byggeplads og der ikke er mulighed for toiletbesøg. Toiletvogne kan bruges til mange gøremål og er yderst praktiske i forskellige sammenhænge.

Hvad er dine krav?

Det er forskelligt hvad de forskellige lejere har af krav til det udlejningsfirma som de vælger. Nogen har brug for at vognene kan leveres indenfor kort tid, imens andre har brug for vogne med ordentlige toiletforhold. Det vil sige et rigtigt toilet og ikke et åbent hul, hvor efterladningsskaber bliver samlet. Derfor er det vigtigt at du har styr på dine krav, så du hurtigt kan vurdere, om et firma kan leve op til dine forventninger. Selvom du bare skal leje en toiletvogn, så skal forholdene også være så optimale, at det er muligt for enhver at kunne foretage et toiletbesøg.

Lej en toiletvogn til festen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.