Selvforkælelse med Maria Nila Shampoo

Vi kender det alle sammen: der skal handles ind, arbejdes 37 timer ugentligt og gøres rent – og på en eller anden måde, skal vi også finde tid til familie, venner og at slappe af. Nogle uger kan være hårdere end andre, men uanset hvad, kan det være fordelagtigt at have en række morgen- eller aftenritualer, hvor fokus udelukkende er på en selv og dermed klargør en til enten en lang arbejdsdag eller en god nats søvn.

 Heldigvis gør dejlige skønhedsprodukter en stor forskel for ens velvære – uanset om det er videnskabeligt dokumenteret eller ej! Det svenske mærke Maria Nila er særligt kendt for deres shampoo, der kommer i flere forskellige serier og rammer derfor alles behov. Med hele ni serier, skulle det i hvert fald være muligt at finde en Maria Nila Shampoo, der passer til lige præcis ens egen hårtype.

Søndage med Maria Nila

Ovenpå en hektisk uge, kan der være noget helt terapeutisk over en selvforkælelsesdag. Her er Maria Nilas produkter helt essentielle og en selvforkælelsesdag kunne se sådan her ud:

  • Et langt bad, hvor du bruger Maria Nial Shampoo – evt. Maria Nila Eco Therapy Revive Shampoo. Det er en dybdegående shampoo, der renser din hovedbund, så build-up og snavs fjernes. Derudover er den baseret på udelukkende økologiske ingredienser, der har fokus på at tilføre masser af fugt og pleje. Hvad mere kan man ønske sig?
  • Påfør dernæst Maria Nila Eco Therapy Revive Hair Masque, der ligesom ovenstående shampoo er baseret på økologiske ingredienser, som efterlader håret silkeblødt og medgørligt med synligt mindre frizz.
  • Afslutningsvis påfør Maria Nila Eco Therapy Revive Conditioner, som er fra samme serie som både shampoo og balsam og dermed fuldender en nærmest terapeutisk oplevelse dit hår vil takke dig for! Ved at afslutte med en balsam efter brugen af hårkur lukkes hårstrående og dermed beskyttes håret mest muligt.

Denne lille seance kan gøres til et søndagsritual, der ikke blot gavner dit hår, men også dig. Ved at sætte tid af ugentligt til udelukkende at fokusere på dig selv og dit velvære, så sikrer du dig, at du er meget mere oplagt til hvad den kommende uge har at byde på.

Maria Nila shampoo

Det er ikke nødvendigt at vaske hår hver dag

Og det er Maria Nila opmærksom på. Derfor har de også gjort en dyd ud af at fokusere på naturlige, veganske og cruelty free ingredienser, der ikke blot sikrer dig en rar oplevelse uden en masse farlige tilsætningsstoffer, men skåner også miljøet for farlige kemikalier. Ved at bruge Maria Nila shampoo to eller tre gange ugentligt sikrer du, at der ikke bliver efterladt en masse skadelige kemikalier i naturen samtidig med, at du passer og plejer dit hår på bedste vis. Dette er uafhængigt af din hårtype, da Maria Nila har shampoo til ethvert tænkeligt behov, der med sine ni serier har tænkt på alt fra fint hår til farvet hår og fra en hårbund, der lider af skæl til hår der har været kemisk behandlet eller på anden vis er skadet og tørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.